M-a inundat vecinul. Cum pot sa il fac sa plateasca daunele?

Share Button

APEL cu Avocat Diana Ciocarlan – Vecinul m-a inundat – cum procedez; cum imi recuperez paguba cauzata?

Vecinul m-a inundat – cum procedez?

Atunci cand stai la bloc acest scenariu este foarte posibil. De aceea vin in intampinarea ta cu un scurt ghid.

Daca ai asigurare pentru astfel de evenimente, te poti adresa direct asiguratorului cu o cerere de despagubire si de acolo dosarul de daune isi urmeaza cursul.

Daca nu ai o asigurare, eu as opta in prima faza pentru notificarea vecinului raspunzator cu solicitarea sa remedieze pagubele produse, iar in eventualitatea in care acesta nu se conformeaza, sa-l chemi in judecata solicitandu-i despagubiri pentru pagubele produse si cheltuieli de judecata.

Cererea se adreseaza judecatoriei in raza careia locuiesti.

,,Avocatul este persoana in fata careia te destainui fara a-ti fi teama ca destainuirea ta nu este pe maini bune, iar acest lucru se intampla pentru ca nobila profesie de avocat il obliga pe practician la pastrarea cu sfintenie a secretului profesional.

Avocatul trebuie sa-ti fie mai intai prieten pentru a-ti deveni cel mai bun sfatuitor. El trebuie sa-ti fie aproape mai intai la rau pentru ca mai apoi sa se bucure, din umbra, de succesele pe care te-a ajutat sa le obti.
Un bun avocat nu-ti spune niciodata ca nimeni nu te poate infrange in demersul tau ci, daca este intelept, iti promite solemn ca va lupta cu toate fortele pe care legea i le-a oferit pentru ca problema ta sa fie rezolvata favorabil.

Autor: Avocat Diana Ciocarlan 

Urmareste-ma si pe:
Youtube: https://www.youtube.com/c/DianaCiocârlan
Facebook: https://www.facebook.com/av.ciocarlandiana
Instagram: https://www.instagram.com/av.dianaciocarlan
TikTok: https://www.tiktok.com/@av.dianaciocarlan

Share Button
0

Related Posts

Care sunt drepturile copilului?

Care sunt drepturile copilului? - APEL cu Avocat Diana Ciocarlan Care sunt drepturile copilului? Conventia privind Drepturile Copilului prevede 42 de drepturi in stransa legatura unele cu celelalte.Necesitatea existentei unui…
Read more

Care sunt drepturile mele…

Care sunt drepturile mele in calitate de pacient? - APEL cu Avocat Diana Ciocarlan Avand in vedere contextul epidemiologic actual, revine in discutie necesitatea cunoasterii drepturilor pe care le ai…
Read more

Ce pot face daca…

Ce pot face daca pensia mi-a fost calculata gresit? - APEL cu Avocat Diana Ciocarlan - Cum obtin recalcularea pensiei? Cum obtin recalcularea pensiei? In prima faza, cererea de recalculare…
Read more
error: Nu poti sa copiezi continutul, dar te invitam sa citesti!
Atinge pentru a ma suna!