Acasa

Consultanta juridica


Consultatiile juridice pot fi acordate in scris sau verbal in diverse domenii de interes pentru client. Acestea pot avea ca obiect redactarea de acte juridice sau formularea de opinii specializate in anumite probleme.

Asistare-reprezentare


Acestea se realizeaza in fata instantelor judecatoresti si a altor autoritati si cuprind toate actele, mijloacele si operatiunile permise de lege si necesare ocrotirii si apararii intereselor clientului.

Medierea conflictelor


Medierea este o modalitate eficienta de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul avocatului, in conditii de neutralitate, impartialitate, confidentialitate si avand liberul consimtamant al partilor.

Atestare documente


Un act juridic semnat în fata avocatului, ce are o incheiere, o rezolutie sau un alt mijloc verificabil de atestare a identitatii partilor, a consimtamantului si a datei actului poate fi prezentat notarului.

Picture_of_scales_and_gavel_29173843_std     Avocatura este soluţia pe care toată lumea ar trebui să o caute atunci când vine în contact cu norma juridică. Oamenii sunt adesea interesaţi de aplicabilitatea legii în situaţiile cu care se confruntă pentru că vor să fie protejaţi prin aplicarea ei. Avocatul este sfătuitorul de care are nevoie oricine cel puţin o dată în viaţă. Cel mai important este cum ne alegem acest sfătuitor, după ce criterii.

     Deşi este indicat ca înainte de a ne implica într-un raport juridic, raport ce urmează să aibă un efect important asupra vieţii noastre, să ne consultăm cu un specialist în domeniu, de cele mai multe ori ne gândim să apelăm la acesta numai după ce problema este deja acută şi cere o rezolvare rapidă. În acel moment nu prea avem timp să ne căutăm consilierul după criterii prea riguroase, ci ne mulţumim cu unul recomandat de un cunoscut sau cu primul care ne apare în motoarele de căutare. Aceste două alegeri nu sunt întotdeauna cele mai fericite deoarece, pe de o parte, cel recomandat este posibil să exceleze numai în domeniul în care a fost ajutat cunoscutul dvs., iar, pe de altă parte, cel care apare primul în motoarele de căutare să fie într-atât de ocupat încât să nu poată trata cauza dvs. cu atenţia de care aveţi nevoie. Am creat acest site în scopul de a veni în ajutorul dvs. oferindu-vă specialişti în cele mai căutate domenii ale dreptului.

Dacă doriţi să aveţi siguranţa că în cazul dvs. se vor depune toate diligenţele pentru ca drepturile şi interesele să vă fie apărate şi fructificate în mod profesionist, atunci sunteţi bineveniţi să apelaţi la serviciile specialiştilor noştri.

Pentru că în fiece bătălie prima lovitură este decisivă, faceţi în aşa fel încât să vă aflaţi mereu cu un pas înaintea adversarului dvs.!

error: Nu poti sa copiezi continutul, dar te invitam sa citesti!
Atinge pentru a ma suna!