Termeni si conditii Avocat

Termenii de utilizare ai site-ului DianaCiocarlan.ro sunt aplicabili pentru toti utilizatorii. Accesul si folosirea site-ului presupun acordul implicit al utilizatorului cu privire la respectarea acestor Termeni.

INFORMATII GENERALE
DianaCiocarlan.ro este proprietatea Cabinetului de Avocat ” Diana Ciocârlan” (denumita in continuare Cabinetul).

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
Toate raspunsurile date de avocati la solicitarile utilizatorilor nostri sunt gratuite, si nu pot crea o relatie avocat-client. Utilizatorii inteleg ca aceste sfaturi juridice au doar un caracter orientativ pentru solicitanti, neputand fi considerate opinii legale. Utilizatorii nu se pot prevala de opiniile avocatilor in fata insantelor de judecata sau in relatiile lor cu tertii. Utilizatorii inteleg ca nu pot trage la raspundere Cabinetul pentru nici o pierdere sau paguba rezultata sau in conexiune cu raspunsurile primite de la avocatii Cabinetului.

PROPRIETATEA INTELECTUALA
Contractele, actele, precum si toate informatiile prezentate pe sit sunt proprietatea exclusiva a Cabinetului, orice incercare de copiere, folosire ilegala sau neautorizata a acestora creand un drept in favoarea Cabinetului de a actiona in justitie pe cel/cei care nu se conformeaza acestor prevederi.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Politica de Confidentialitate explica modalitatea in care DianaCiocarlan.ro  foloseste datele personale furnizate de utilizatori. Prin date personale se inteleg acele informatii prin care se identifica o persoana, cum ar fi nume, prenume (dupa caz denumire), adresa (sediu), telefon, adresa de e-mail, si care nu sunt disponibile catre public. Interesul nostru este de a proteja toate datele pe care utilizatorii ni le impartasesc, de aceea, pentru securizarea informatiilor folosim practici internationale si speciale de protectie a datelor.

I. COLECTAREA INFORMATIILOR
In momentul completarii formularului pentru solicitarea unui sfat juridic, veti fi rugat sa furnizati informatii cu privire la nume, prenume, telefon si e-mail. Noi vom folosi aceste informatii numai in urmatoarele scopuri:
-pentru a putea raspunde la solicitarile dumneavoastra;
-pentru a va putea anunta cu privire la noutatile aduse site-ului.

II. CONFIDENTIALITATEA SI SECURITATEA DATELOR
Accesul la informatiile personale ale utilizatorilor este limitat numai la persoanele autorizate sa le foloseasca, in vederea efectuarii in bune conditii a serviciilor oferite. Toate datele sunt pastrate pe servere securizate, la care are acces numai un numar limitat de persoane.

III. DEZVALUIREA INFORMATIILOR
Consultatii Juridice nu inchiriaza, vinde sau transmite informatiile personale ale utilizatorilor altor persoane sau situri. Dezvaluirea de date cu caracter personal se va face numai in cazul in care consideram ca este necesara o astfel dezvaluire pentru prevenirea sau investigarea potentialelor fraude, precum si in cazurile in care legea sau autoritatile cer dezvaluirea de astfel de informatii.

DEZVALUIREA DATELOR
Toate comentariile, informatiile, marturisirile sau materialele transmise de utilizatori prin intermediul DianaCiocarlan.ro  sunt proprietatea Cabinetului, acesta avand dreptul de a le folosi in orice maniera doreste, fara restrictii. Utilizatorul intelege ca nu va putea face responsabil Cabinetul pentru folosirea acestor materiale si nu va putea pretinde despagubiri rezultate din utilizarea de catre Cabinet a repsectivelor materialele.

ANUNTURILE NEDORITE
Ne rezervam dreptul de a folosi date cu caracter personal pentru trimiterea de informari cu privire la noutatile produselor si serviciilor noastre. In cazul in care un utilizator al Consultatii Juridice nu doreste sa mai primeasca astfel de instiintari, ne poate adresa un e-mail la adresa office@dianaciocarlan.ro prin care poate cere dezabonarea de la newsletterul trimis de noi.

LEGATURI
DianaCiocarlan.ro poate furniza linkuri catre alte sit-uri sau resurse. Utilizatorii inteleg ca Termenii si Conditiile acestor sit-uri poate diferi de cele ale Cabinetului. Cabinetul nu va fi responsabil pentru pierderile sau pagubele cauzate de folosirea serviciilor altor furnizori, de aceea, inainte de utilizarea oricaror servicii care nu sunt asociate Cabinetului ,recomandam citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de utilizare a acestor servicii.

INTRERUPEREA SERVICIULUI
Cabinetul isi rezerva dreptul exclusiv de a limita sau restrictiona, oricand, fara o prealabila avertizare, accesul utilizatorului la sit. In acest caz Termenii si conditiile nu vor mai fi aplicabile, prevederile cu privire la dezvaluirea datelor si limitarea responsabilitatii continuandu-si insa valabilitatea.

MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR
Cabinetul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii de Utilizare, fara o avertizare prealabila, utilizatorul avand obligatia de a verifica periodic acest document. Continuarea folosirii serviciilor noastre dupa efectuarea modificarilor presupune acceptarea acestor modificari in totalitate.

error: Nu poti sa copiezi continutul, dar te invitam sa citesti!
Atinge pentru a ma suna!