In ce conditii se acorda consultanta gratuita?
Orice persoana interesata poate beneficia de consultanta juridica gratuita in masura in care raspunsul nu necesita o informare complexa din partea juristilor.

Doresc sa fiu reprezentat de un avocat intr-un proces. Cat ma costa?
Onorariile avocatilor nostri variaza in functie de tipul si gradul de complexitate al spetei.

Cum pot sa pun o intrebare pe site?
In formularul de contact veti fi rugat sa furnizati o adresa de e-mail valida precum si problema al carei raspuns il solicitati.

Cum primesc raspuns la solicitarea mea?
Avocatii nostri vor primi intrebarea dumneavoastra si vor studia speta, raspunsul fiind dat prin intermediul e-mailului, la adresa specificata in formularul de contact.

In cat timp primesc raspuns la intrebarea mea?
Durata difera in functie de complexitatea spetei si de timpul avocatilor colaboratori. De regula raspunsurile sunt trimise in aproximativ 24 ore de la solicitare.

Consultanta juridica gratuita presupune o relatie avocat-client?
Toate raspunsurile acordate de avocati prin intermediul e-mailului au doar caracter informativ si orientativ, necreandu-se astfel vreo obligatie din partea avocatului sau a solicitantului.

Doresc un text de lege dar nu il pot gasi la sectiunea “legislatie”, cum procedez?
In cazul in care textul de lege cautat nu se regaseste pe site, va rugam sa ne contactati si, in masura in care acesta exista in baza noastra legislativa, va vom trimite legea solicitata.

Informatiile pe care le furnizez vor fi confidentiale?
Informatiile dumneavoastra cu privire la nume, telefon, adresa de e-mail nu vor fi dezvaluite catre public. In cazul in care speta dumneavoastra este interesanta, ne rezervam insa dreptul de a o prezenta in cadrul rubricii “Speta Saptamanii”.

Am pus o intrebare pe site, dar nu am primit raspuns. Care este motivul?
In cazul in care nu ati primit raspuns nici dupa cateva zile de la solicitare, va rugam sa verificati corectitudinea adresei de e-mail furnizate. Este posibil ca adresa sa fie gresita, facand imposibila transmiterea raspunsului catre dumneavoastra..

error: Nu poti sa copiezi continutul, dar te invitam sa citesti!
Atinge pentru a ma suna!