Cum pot sa divortez simplu si rapid?

Share Button

APEL cu Avocat Diana Ciocarlan – Cum pot sa divortez simplu si rapid? Divort simplu si rapid

Divort simplu si rapid – Cum pot sa divortez simplu si rapid?

In ultimii ani am observat cu totii ca divortul a incetat sa mai reprezinte o exceptie de la regula convietuirii sotilor pana la adanci batraneti.

Si pentru ca dinamica relatiilor sociale nu mai permite discutii si termene indelungate de gandire, vin in intampinarea ta cu cele trei modalitati prin care poti sa divortezi. – la ofiterul starii civile; – la notar; – la instanta de judecata.

Primele doua presupun acordul sotilor cu privire la toate aspectele divortului, ceea ce le diferentiaza este ca in procedura notariala poti divorta chiar daca ai copii minori. In cazul in care sotii nu convin asupra tuturor aspectelor ce privesc divortul, singura varianta ramane instanta de judecata.

Cea mai simpla si mai rapida varianta este divortul in fata ofiterului starii civile.

,,Avocatul este persoana in fata careia te destainui fara a-ti fi teama ca destainuirea ta nu este pe maini bune, iar acest lucru se intampla pentru ca nobila profesie de avocat il obliga pe practician la pastrarea cu sfintenie a secretului profesional.

Avocatul trebuie sa-ti fie mai intai prieten pentru a-ti deveni cel mai bun sfatuitor. El trebuie sa-ti fie aproape mai intai la rau pentru ca mai apoi sa se bucure, din umbra, de succesele pe care te-a ajutat sa le obti.
Un bun avocat nu-ti spune niciodata ca nimeni nu te poate infrange in demersul tau ci, daca este intelept, iti promite solemn ca va lupta cu toate fortele pe care legea i le-a oferit pentru ca problema ta sa fie rezolvata favorabil.

Autor: Avocat Diana Ciocarlan 

Urmareste-ma si pe:
Youtube: https://www.youtube.com/c/DianaCiocârlan
Facebook: https://www.facebook.com/av.ciocarlandiana
Instagram: https://www.instagram.com/av.dianaciocarlan
TikTok: https://www.tiktok.com/@av.dianaciocarlan

Site: www.dianaciocarlan.ro

Share Button
0

Related Posts

Care sunt drepturile copilului?

Care sunt drepturile copilului? - APEL cu Avocat Diana Ciocarlan Care sunt drepturile copilului? Conventia privind Drepturile Copilului prevede 42 de drepturi in stransa legatura unele cu celelalte.Necesitatea existentei unui…
Read more

Care sunt drepturile mele…

Care sunt drepturile mele in calitate de pacient? - APEL cu Avocat Diana Ciocarlan Avand in vedere contextul epidemiologic actual, revine in discutie necesitatea cunoasterii drepturilor pe care le ai…
Read more

Ce pot face daca…

Ce pot face daca pensia mi-a fost calculata gresit? - APEL cu Avocat Diana Ciocarlan - Cum obtin recalcularea pensiei? Cum obtin recalcularea pensiei? In prima faza, cererea de recalculare…
Read more
error: Nu poti sa copiezi continutul, dar te invitam sa citesti!
Atinge pentru a ma suna!