Cum pot sa ma feresc de falsii avocati?

Share Button

APEL cu Avocat Diana Ciocarlan – Cum pot sa ma feresc de falsii avocati? Cum sa depistez falsii avocati?

Cum sa depistez falsii avocati? Cum pot sa ma asigur ca persoana cu care doresc sa lucrez este cu adevarat avocat?

Ratiunea pentru care am decis sa fac acest video este legata de faptul ca exista persoane care exercita aceasta profesie fara drept. Unii au fost condamnati penal, altii sunt cercetati, iar ceilalti isi vad de treaba.

Acesti falsi avocati exercita o profesie pentru care nu sunt autorizati si pot ajunge sa pagubeasca oamenii care cad in plasa lor.

Aceste situatii nu sunt foarte rare, astfel ca pot afecta perceptia pe care oamenii o au cu privire la profesia de avocat si pot genera neincredere in adevaratii avocati.

Un avocat este membru al unui barou din cadrul U.N.B.R., iar daca accesati site-ul unbr.ro, sectiunea “tabloul avocatilor” si dati cautare dupa numele avocatului ar trebui sa il gasiti.

In speranta ca falsul avocat nu savarseste si alt gen de infractiuni, aceasta verificare ar trebui sa fie suficienta.

,,Avocatul este persoana in fata careia te destainui fara a-ti fi teama ca destainuirea ta nu este pe maini bune, iar acest lucru se intampla pentru ca nobila profesie de avocat il obliga pe practician la pastrarea cu sfintenie a secretului profesional.

Autor: Avocat Diana Ciocârlan 

Urmareste-ma si pe:
Youtube: https://www.youtube.com/c/DianaCiocârlan
Facebook: https://www.facebook.com/av.ciocarlandiana
Instagram: https://www.instagram.com/av.dianaciocarlan
TikTok: https://www.tiktok.com/@av.dianaciocarlan

Site: www.dianaciocarlan.ro

Share Button
0

Related Posts

Care sunt drepturile copilului?

Care sunt drepturile copilului? - APEL cu Avocat Diana Ciocarlan Care sunt drepturile copilului? Conventia privind Drepturile Copilului prevede 42 de drepturi in stransa legatura unele cu celelalte.Necesitatea existentei unui…
Read more

Care sunt drepturile mele…

Care sunt drepturile mele in calitate de pacient? - APEL cu Avocat Diana Ciocarlan Avand in vedere contextul epidemiologic actual, revine in discutie necesitatea cunoasterii drepturilor pe care le ai…
Read more

Ce pot face daca…

Ce pot face daca pensia mi-a fost calculata gresit? - APEL cu Avocat Diana Ciocarlan - Cum obtin recalcularea pensiei? Cum obtin recalcularea pensiei? In prima faza, cererea de recalculare…
Read more
error: Nu poti sa copiezi continutul, dar te invitam sa citesti!
Atinge pentru a ma suna!