Cum gasesc avocatul potrivit pentru mine?

Share Button

Cum gasesc avocatul potrivit pentru mine? – APEL cu Avocat Diana Ciocarlan

Cum gasesc avocatul potrivit pentru mine?

Exista multe modalitati de a gasi un avocat: prin recomandare, de pe Google, de la instanta, de pe diverse site-uri de profil, facebook, YouTube, de la televizor, etc.
Niciuna dintre aceste modalitati nu-ti ofera garantii. Motivul este ca oamenii au nevoi diferite, situatii de viata diferite, iar avocatii, ca oricare alti oameni, creeaza o imagine ce poate fi perceputa diferit de fiecare om in parte.
Poti porni de la ideea avocatului specializat, dar nu te lasa furat de acest miraj! Realitatea juridica din tara noastra nu permite ‘ultraspecializarea’.
In opinia mea, avocatul va fi oglinda asteptarilor si a prejudecatilor tale. Asta pentru ca alegerea ta va depinde de prioritatile tale: onorariul perceput, varsta avocatului, genul avocatului, localizarea acestuia, pregatirea, caracterul.
Din acest punct de vedere as compara alegerea avocatului cu alegerea unui duhovnic, este o alegere intima, iar ceea ce este potrivit pentru altii, nu este neaparat potrivit si pentru tine.

,,Avocatul este persoana in fata careia te destainui fara a-ti fi teama ca destainuirea ta nu este pe maini bune. Acest lucru se intampla pentru ca nobila profesie de avocat il obliga pe practician la pastrarea cu sfintenie a secretului profesional.

Autor: Avocat Diana Ciocarlan 

Urmareste-ma si pe:
Youtube: https://www.youtube.com/c/DianaCiocârlan
Facebook: https://www.facebook.com/av.ciocarlandiana
Instagram: https://www.instagram.com/av.dianaciocarlan
TikTok: https://www.tiktok.com/@av.dianaciocarlan

Site: www.dianaciocarlan.ro

Share Button
0

Related Posts

Care sunt drepturile copilului?

Care sunt drepturile copilului? - APEL cu Avocat Diana Ciocarlan Care sunt drepturile copilului? Conventia privind Drepturile Copilului prevede 42 de drepturi in stransa legatura unele cu celelalte.Necesitatea existentei unui…
Read more

Care sunt drepturile mele…

Care sunt drepturile mele in calitate de pacient? - APEL cu Avocat Diana Ciocarlan Avand in vedere contextul epidemiologic actual, revine in discutie necesitatea cunoasterii drepturilor pe care le ai…
Read more

Ce pot face daca…

Ce pot face daca pensia mi-a fost calculata gresit? - APEL cu Avocat Diana Ciocarlan - Cum obtin recalcularea pensiei? Cum obtin recalcularea pensiei? In prima faza, cererea de recalculare…
Read more
error: Nu poti sa copiezi continutul, dar te invitam sa citesti!
Atinge pentru a ma suna!